Pages

donderdag 9 april 2015

Interieur | Pasteltinten

Nu de lente echt is aangebroken mag de winterlook weer verdwijnen uit ons interieur! De wintertakken uit de vazen, de grijze dieren fotoprint kussens mogen weer de zolder op en de schapenvachten mogen weer de kast in. Ik heb echt zin om de vrolijkheid weer in huis te halen. Mijn huis bestaat voornamelijk uit grijs en wit tinten. Ik vind hierbij de pastel kleuren altijd erg goed passen. Kijk mee, en doe inspiratie op voor jou huis!



Hier zie je al meteen dat je op een hele makkelijke manier pastel tinten toe kunt voegen aan je interieur. Deze tafeltjes zie je nu in (bijna) alle interieurwinkels staan in veel verschillende kleuren en maten. Door er leuke gekleurde vaasjes op te zetten met wat takken en bloemen heb je een vrolijk hoekje in je huis! 



Dit Ikea kastje kent iedereen wel. het simpele houten kastje kun je helemaal opleuken naar jou smaak door met wat verf aan de slag te gaan. Gebruik hier bijvoorbeeld de mooie pastel kleuren Deco verf van de Action voor.



Deze houten ladders  kennen we inmiddels allemaal wel. Maar juist de kleur maakt deze ladder net even wat anders, en haalt de zomer/lente sfeer in huis. Ook leuk op de badkamer om de handdoeken op te hangen. Meteen een vrolijke badkamer. 



Oke, dit is misschien niet wat je makkelijk aan past in je huis. Maar als je dan toch een beetje creatief bent, en tijd over hebt is je muur in deze gave vormen schilderen wel echt een aanrader! Origineel en vrolijk. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten