Pages

donderdag 23 juli 2015

Zomerse achtergronden voor je telefoon


De zomer is nu echt begonnen! Lekker veel buiten zijn, ijsjes eten, wijntjes drinken en genieten van de zon. Dit alles in het gezelschap van je telefoon. Deze hoort dan natuurlijk ook een leuke zomerse achtergrond te hebben. Vandaag heb ik zes leuke achtergronden uitgezocht om je telefoon helemaal summerproof mee te maken!

zaterdag 25 april 2015

Tips | Wat kun je gaan doen op Koningsdag?


Het is weer bijna zo ver, Kingsday! Oftewel, Koningsdag. Veel mensen gaan de deur uit om de gezelligheid op te zoeken. Maar er zijn ook genoeg mensen die lekker thuis blijven op deze drukke dag. Ook al valt de weersverwachting ontzettend tegen voor komende maandag, toch heb ik wat ideeën voor jullie om te gaan doen met Koningsdag.

vrijdag 24 april 2015

Recept Stamppot met spekjes, mais, erwten, paprika en Catalaanse worstjes


Vandaag heb ik een heerlijk recept wat ik met graag met jullie wil delen. Elk jaar probeer ik één keer de vriezer en voorraadkast helemaal leeg te eten zodat deze schoongemaakt kunnen worden. Dat betekend dat ik creatief moet worden met de producten die er nog in liggen. Gister bedacht ik een lekker zomers stamppotje! 

woensdag 22 april 2015

DIY tuin inspiratie


Vandaag wat leuke Do It Yourself ideetjes voor de tuin. Kijk mee en laat je inspireren.

dinsdag 21 april 2015

DIY Creatief met schelpen


Schelpen geven mij een vakantiegevoel. En vakantiegevoel maakt mij gelukkig. Daarom zie je bij mij in huis ook heel erg veel schelpen terug. In vazen, potten, decoratie en op schilderijen. Ik vind het ook erg mooi bij ons interieur passen. Schelpen gecombineerd met witte meubels en met steigerhouten meubels geeft echt een beetje het beach / strand gevoel. Heerlijk!
Lees snel verder hoe ik deze fles met schelpen en het lijstje met schelpen heb gemaakt.

maandag 20 april 2015

DIY Zoutdeeg


Ik wilde graag iets van klei maken, maar dat had ik niet in huis. Balen, maar ik denk dat meer mensen hier last van hebben. Klei is niet iets wat je altijd in huis hebt liggen. Ik ben op internet gaan kijken en daar kwam ik verschillende recepten tegen voor zoutdeeg. Natuurlijk op elke site weer een net wat ander recept, dus ben ik zelf maar aan de slag gegaan.

zondag 19 april 2015

Dag tegen pesten


Vandaag is het weer de nationale dag tegen pesten. Een dag waar we met z'n allen even bij stil moeten staan. Pesten gebeurt dagelijks in Nederland. En niet alleen op scholen hoor. Ook op de werkvloer en via internet word er veel gepest. Zelf ben ik vroeger ook gepest en dit draag je de rest van je leven bij.

zaterdag 18 april 2015

TAG Three things tag




Tags lezen bij andere bloggers, heerlijk! Maar natuurlijk ook erg leuk om zelf in te vullen. Op de blog van Tedje kwam ik deze tag tegen. Een tag over van alles en nog wat. Benieuwd wat ik heb ingevuld?



dinsdag 14 april 2015

DIY Opbergdoosje



Opbergdoosjes, je kunt ze niet genoeg hebben! Deze leuke DIY opbergdoosjes zijn heel makkelijk te maken met materiaal wat je eigenlijk altijd in huis hebt. Deze doosjes zijn voor de kleine spulletjes. Denk aan washi tape, paperclips, muntjes. Maar wat dacht je van een doosje kado geven? Lekkere snoepjes erin, doorzichtig folie eromheen en klaar is je super leuke kado!

Lees snel verder hoe jij in een paar minuten dit leuke doosje maakt!


zondag 12 april 2015

Buiten sporten!


Vandaag begon de dag met een lekker zonnetje. Heerlijk weer om te gaan skeeleren dacht ik. Helaas begon het halverwege de tocht ontzettend hard te regenen. Maar stiekem is dit juist wel lekker wanneer je buiten sport. Ik vind buiten sporten altijd zo lekker. De frisse lucht die ik inadem, ik zweet minder snel, ik ga langer sporten dan in de sportschool en de tijd vliegt sneller voorbij! In deze post ga ik vertellen welke buiten sporten ik graag doe, en waarom buiten sporten eigenlijk zo veel fijner is dan binnen!


donderdag 9 april 2015

Interieur | Pasteltinten

Nu de lente echt is aangebroken mag de winterlook weer verdwijnen uit ons interieur! De wintertakken uit de vazen, de grijze dieren fotoprint kussens mogen weer de zolder op en de schapenvachten mogen weer de kast in. Ik heb echt zin om de vrolijkheid weer in huis te halen. Mijn huis bestaat voornamelijk uit grijs en wit tinten. Ik vind hierbij de pastel kleuren altijd erg goed passen. Kijk mee, en doe inspiratie op voor jou huis!

dinsdag 7 april 2015

Wishlist Vakantie



Nu het lekker weer begint te worden, krijg ik behoefte aan vakantie! Dan begin ik weg te dromen over mooie bestemmingen die ik graag nog eens zou willen bezoeken. Mijn streven is dan ook om ze ooit allemaal gezien te hebben. Ik ben niet iemand die de hele wereld afreist. Europa heeft ook zo veel mooie plekjes!

Droom met me mee, en bekijk mijn wishlist!


vrijdag 3 april 2015

DIY Kaarsen in eierschaal





Met Pasen eten we allemaal veel eieren. En de schaal wordt altijd weggegooid. Zonde eigenlijk, want je kunt er hele leuke kaarsjes van maken! Vandaag ben ik hiermee aan de slag gegaan, en laat jullie graag zien hoe je deze leuke kaarsjes in eierschaal maakt.


donderdag 2 april 2015

DIY Bestekhouder Pasen



Met Pasen vind ik het altijd erg leuk en gezellig om de tafel leuk te decoreren. Daar hoort natuurlijk ook een leuke manier van decoreren voor je bord en bestek bij. Vandaag heb ik hier een erg leuke en simpele DIY gemaakt voor jullie!


woensdag 1 april 2015

Pasen inspiratie


Pasen staat weer voor de deur. De tijd van de eieren, paashaasjes, paastakken en chocola. En voor veel mensen betekend Pasen een lang weekend vrij, gezellig samen zijn met het gezin en/of familie. Zelf vind ik het altijd erg leuk om met deze feestdagen wat extra’s te doen tijdens het ontbijt. Maar ook het huis mag met decoratie leuk aan worden gekleed.

In deze blog vind je leuke inspiratie voor Pasen.

donderdag 26 maart 2015

Welkom allemaal!

Welkom allemaal! Ik ben Ellen en vanaf vandaag mag ik mezelf een blogger noemen! Dit is een DIY & Lifestyle blog waar ik leuke doe het zelf dingen op ga posten, maar ook dingen over mezelf en wat mij zoal bezig houd. 


Als je wilt weten wie er achter dit blog zit, lees dan even verder!